Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Underbara sommarkvällar på två hjul

leave a comment »

Äntligen varma sommarkvällar och det innebär ju kul på hjul! Jag har tagit det rätt lugnt i början på denna vecka, eftersom jag inte velat dra på mig nåt skräp efter Lida Loop i söndags. Så jag har inte kört Sthlms landsvägscup eller Smack, utan bara rullat lite i finvädret och i kortkort till och med!

Här om kvällen hade jag lite tight om tid men hann med ett varv Missing People på Lidingö. Nu med lite mer röjda och snabbare, trevligare spår. Inget stigsabotage att se och de lerhål som funnits är nästan helt torra nu. Så jag krutade på, det kändes ok och jag bestämde mig för att kruta på hela vägen till ett KOM på Missing People. Inte kanonsnabbt, men tillräckligt.

När jag var hemma visade sig att jag hade mer tid, så jag körde ett varv stig och grus runt Djurgården, och spanade in Summerburst-området som blir närmaste granne i två dagar nu.

Det enda som saknas nu är att köra distans på vardagskvällarna med och maximalt utnyttja värmen. Jag måste vänja mig inför Sudety MTB Challenge om 6 veckor!

mtb-lidingo

Written by Martin SE

12 juni, 2015 den 09:50

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: