Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Mallorca dag 1: Klassiska kustvägen

with one comment

IMG_1667

I morse halv fyra och uppvaknande i Sverige. Sedan tidernas bästa skjuts, incheckning och säkerhetskontroll. Var igenom på rekordtid och fick äta en torr 83-kronors kycklingwrap som belöning. Flyget gick bra och sedan fortsatte det smidiga – allt bagage väntade redan på mig och så även taxichaufför. Således var jag på lägenhetshotellet i Palma Nova tidigare än beräknat, och kunde skruva ihop cykeln i stekande sol en bra bit innan lunchtid. Tänk om man alltid kunde resa så här! 🙂

Efter en Spaghetti Bolognese till lunch satte jag av mot bergen och kustvägen från Andratx. Senast var 2011, så det var på tiden..

Jag kom på mig själv med att jubla på hojen vid flera tillfällen. Efter en pangtråkig vinter så har jag glömt bort hur kul det är att cykla. Det här är baskemig livet.

Den skarpsynte noterar att jag bytt ut MTB:n mot landsvägscykeln denna vecka. Det blev smidigast så.

Solen lyste mestadels idag, dock på norrsidan av bergen var det ju lite småkyligt i skuggan. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att det blåser en del på Mallis i mars. Bra träning, helt enkelt!

8 mil, 1500 hm och ca 3 h senare rullade jag in i Palma Nova igen. Bra start på träningsveckan! I morgon blir det långtur. Då ska jag nog få i mig mer än 7 dl sportdryck under rundan 🙂

IMG_1660

IMG_1662
Försmak av vad som väntar..

IMG_1674
Ikoniska tunneln på kustvägen.

IMG_1677
Kortbent 😉 Den skarpsynte ser både mina watt och puls här.

IMG_1681
Stannade lite och andades in friska Medelhavsluften..

IMG_1684
Det blev stiligt med nya dekalerna 🙂

Written by Martin SE

4 mars, 2016 den 20:35

Publicerat i Mallorca 2016, Resor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Whoooo, nice! =) Blir ju helt klart sugen av att se det här. Jag ser fram emot fler rapporter under veckan. Kör hårt!

    mikaelvonpfaler

    4 mars, 2016 at 21:31


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: