Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Mallorca #3 – LSD via två hamnar

leave a comment »

I våra kretsar pratas det friskt om LSD för jämnan. Long Slow Distance. Idag bjöd jag mig själv på det. Alltså Long Slow Distance.

Jag fick lite ofrivillig sovmorgon, är man på semester, så är man. Solen övergick i tunga regnmoln och precis när jag satte mig på cykeln, kände jag några stänk. Det var de enda regndropparna jag fick syna idag.

Dagens runda – Port d’Andratx och Sant Elm, ytterligare en liten hamn, och så hem via Andratx och några stigningar. Återigen ganska få cyklister ute på vägarna, fast jag mötte stora gäng med tyskar på vägen hem. Kanske tog de lite mer sovmorgon än jag 🙂

Bäst var nog sista stigningen innan Port d’Andratx. Slät asfalt, suverän utsikt och just då en gassande sol.

Väl hemma blev det pizza till lunch.

Strava: 58 km, 2:30 h, 982 hm.

IMG_1753 IMG_1754 IMG_1755

Written by Martin SE

6 mars, 2016 den 16:07

Publicerat i Mallorca 2016, Resor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: