Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Efter Lugnet

leave a comment »

Hallå igen! Jag brukar ju vara fasligt sliten efter varje långlopp jag kör. Konstigt nog inte efter Långa Lugnet, trots att jag knappast kunde ha tagit i mer och faktiskt fick liten kramp på slutet när jag försökte trycka på lite extra.

Trots bra ben så har jag ändå inte kommit ut – har nämligen en (förhoppningsvis) mild förkylning i kroppen. Kände av det redan sent lördag kväll och känslan har hållt i sig sedan dess.

I dag har jag i stället lämnat in MTB:n för lite översyn på Norvelo, som hjälper mig med allt möjligt. Behövs efter leriga, långa Lugnet, kan man säga. Jag kommer få en MTB med perfekta växlar tillbaka och kanske även ny kassett och kedja – det behövs nog efter 530 mil MTB, kanske?

I dag är sista anmälan till motionsloppet Högbobiken, i helgen är det Stockholm 4-dagars och jag ställer mig på startlinjen i Arlanda Test Track, elitklass. På onsdag är sista anmälan till Lida Loop. Mycket som händer nu, perfekt!

Nu hoppas jag på bästa möjliga inför fredagens race. Ses snart på en stig eller väg nära dig!

 

Written by Martin SE

30 maj, 2016 den 16:28

Publicerat i Övrigt

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: