Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Händelserika veckor!

with 2 comments

Hallå igen!

Jag har haft för avsikt att uppdatera tidigare med vad som händer, men av olika anledningar har det dröjt. Det har hänt en hel del sedan jag sprang trail i Rudan för snart 1 månad sedan. Här är det som hänt senaste 3 veckorna:

Jag har gift mig

Jag och Angelica har gift oss borgligt på Lidingö den 1 okt. Vi gjorde det annorlunda genom att ha vigsel i kvällsmörkret, upplyst av marschaller. Sedan tårta och fest. Vi är glada och lyckliga! Här en bild från kvällen:

14468378_1247355565295885_8198724861964106111_o

Jag har hoppat fallskärm

I 30-årspresent fick jag fallskärmshoppning. Inbokat och klart, satte jag mig i bilen till Västerås, medan Angelica var på sin möhippa. Upp till 4000 m höjd över Mälaren, och sedan ut tillsammans med instruktören / tandemhopparen. 50 sek fritt fall från 4000 till 1500 m, inklusive rakt genom ett moln utan att veta vad som fanns under – vilken känsla. Sjukaste accelerationen jag varit med om. Sedan lugnt cirkla ner mot flygfältet. Snacka om kul upplevelse!

14344210_1232634983434610_6831775508806939683_n

Jag var på min egen svensexa

Det blev ju även så att mina kompisar hade ordnat en svensexa! Det var en riktigt kul dag med kidnappning, Slip and Slide, fantastiskt god lunchbuffé, spela fotboll, bastu & bad och så middag på det. Här den första delen av dagen, med det som kallas för Slip and Slide 🙂 :

 

Jag har varit på akuten

Well, jag gjorde några dåliga landningar i Slip and Slide (se ovan), vilket resulterade i fantastiskt ont i nacken. Efter några dagar blev det ett besök på akuten. Cykla MTB helt uteslutet, minsta gatkant på korta pendlingsvägen till jobbet, högg till. Tack och lov har det blivit oändligt mycket bättre efter muskelavslappnande tabletter och 3 v efter svensexan kunde jag cykla MTB i princip obehindrat. Men då kom nästa grej..

Jag har åkt på en rejäl infektion

Jag har åkt på jordens infektion. Det som från början var en vanlig förkylning med lätt feber, blev riktig misär med skyhög feber, magknip och dimmigt töcken. I skrivande stund är jag förhoppningsvis på bättringsvägen!

Jag har förberett för CX-säsong

Jag har haft prylar hemma i en månad nu inför CX-säsongen, som ju redan startat. Nyaste cykelbutiken i Sverige (?) CykelGross, levererar finfina prylar till cykelintresserade, inte minst däck, slang och annat nödvändigt. Har även fått ny klinga från Kvalitetstid, nu fattas bara att bygga om CX:en.
Tyvärr lär det inte bli så mycket tävlande mer för mig i år då jag nu går på en rätt lång antibiotikakur och tappat en del grund under mina veckor off bike. Farten finns, men inte uthålligheten just nu. Vi får se.

Written by Martin SE

11 oktober, 2016 den 12:14

Publicerat i Övrigt

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. En helt vanlig månad hör jag… Grattis och krya på dig! =)

    mikaelvonpfaler

    13 oktober, 2016 at 13:53


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: