Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Status: inställd resa och säsongsplan

with one comment

20180426_163500

Det går inte att klaga på utsikten och närhet till naturen i alla fall 🙂

Precis som förra året så skulle det bli en långhelg på Mallorca. Helt ärligt talat har jag inte riktigt hunnit med att peppa inför det, det är så det är när man bollar familjeliv med snart sjumånaders bebis, fulltidsjobb och lite annat.

Nu behöver jag inte bry mig längre, eftersom jag haft halsont och förkylning sedan förra helgen och vackert fått ställa in resan flera dagar i förväg.

I stället lämnade familjen mig (som planerat) och jag är hemma och jobbar, äter rester och lyssnar på trance. Och tittar på vacker hagelstorm.

Det här med att få in distanspass i schemat har blivit svårare än jag trott. Det är nämligen det som är mitt främsta problem. Därför hade Mallis blivit så bra!

För några veckor sedan sa jag ”Det är över en månad kvar till Billinge och det ska jag ändå inte cykla, jag kommer hinna med flera distanspass”. Nu sitter jag här sugen på Billingeracet, Lidingöloppet och mer därtill ändå. Men jag är inte ens frisk och flera tävlingar går redan bort för annat så som svensexa och bröllop är på G (inte mitt eget, det har jag klarat av för ett tag sedan 🙂 ).

Min lösa plan för cykelsäsongen är att sikta in mig på lite kortare långlopp, att kunna köra en del i Stockholmscupen och så ett och annat motionslopp i lagom takt.

Ses snart hoppas jag!

Written by Martin SE

26 april, 2018 den 19:03

Publicerat i Övrigt

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Uj, trist, krya på dig!

    mikaelvonpfaler

    27 april, 2018 at 09:17


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: