Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Några tankar kring årets Tour

with one comment

Det är inte helt lätt att följa Tour de France utanför Sverige. Jag hade tänkt att Eurosport Player skulle ge mig det jag behöver under min Japan-vistelse men tyvärr, man kan bara kolla på Eurosport Player i Europa!

Tills vidare använder jag framför allt en kombination av live.cyclingnews.com, VeloNews och CyclingFans. Hittils har jag bara kunnat titta på Tour:en live två gånger under min första utomlandsvecka, och då har jag använt myp2p.eu.

Vad gäller själva Touren så verkar den ge något lite extra i år. Jag tycker redan att första veckan i år var bra mycket bättre än 2009 års Tour och snart är vi i Pyreneérna där allt definitivt kommer att avgöras!

Jag hoppas på att Andy Schleck tar hem totalsegern och gula tröjan, det är han värd. Alberto Contador plockade dock in 10 sekunder på Schleck under etapp 12 och så är Contador mycket starkare än Schleck i tempoetapperna, vilket måste göra att spanjoren från Team Astana är favorit att vinna. Detta borgar dock för bra spänning sista veckan då Andy Schleck måste attackera flera gånger om i bergen för att öka sin tid ner mot Contador för att ha utrymme inför tempoetappen näst sista dagen!

Imorrn söndag börjar det bästa i årets Tour! Missa inte.

Tills vidare så har The Big Picture fina foton från första halvan av årets Tour.

Written by Martin SE

17 juli, 2010 den 07:10

Publicerat i Tour de France

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Schysst att följa dina tankar. Jag sitter i Mellbystrand utan bra uppkoppling så följer touren via min iPhone när jag lyckas få uppkoppling.. 😉

    Peter Karlsson

    17 juli, 2010 at 10:11


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: