Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Överraskning på lugna träningspasset

with 2 comments

Hur går man lättast från solocyklist till en liten grupp på 5 cyklister? Enkelt! Spontanföreslå lite cykling ihop och hitta alla ute på vägarna. Det var åtminstone vad jag och Vilma gjorde när vi cyklade ut mot Djurgården och sedan Lidingö på torsdagskvällen.

Vi tog en lite annorlunda tur på Lidingö – förbi Foresta och vidare bort mot Brevik och slutligen Käppala (som dock är mer bekant). Det var bra väder, det rullade på fint och bilisterna var för det mesta snälla 🙂

Peter skulle sluta upp med oss någonstans på Lidingö hade vi bestämt, men det skulle dröja ända tills vi var ute på Elfvik innan vi fick mer sällskap. Dock inte av Peter utan av något som till att börja med var rödsvart och väldigt flåsande. Det dröjde dock inte länge förrän Ken hade återfått andan efter sin 3 km-intervall och vi kunde börja fråga ut honom om varför han inte synts till på Lidingö-träningarna 😉

En liten stund efteråt dök Peter Och Mic upp och vips var vi ett gäng på 5 istället ute vid Elfvik. Nice! När vi rullade förbi Södergarn stötte vi på Jonas Rodny också, så man kan lugnt säga att vi inte var ensamma på vägarna denna kväll.

Summa summarum en supertrevlig kväll ute på cykeln med grymt sällskap. Efter rundan på 6 mil var jag tvungen att dundra iväg med 10 kg packning till Svedmyra, då gick det inte fullt lika lugnt.. men jag vart väldigt nöjd med kvällen ändå!

Den här helgen väntar cykling i Dalarna och framför allt en runda runt Siljan med bland annat Peter Hampus. Nya vägar för mig och lite pre-Siljan Runt happening helgen innan vi cyklar motionsloppet i en 20 man stark klunga, anförd av Lasse från Fredrikshofs Lidingögrupp. Superkul!

Written by Martin SE

27 maj, 2011 den 19:48

Publicerat i Träning / Rundor

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hoppas ni får det toppen i Dalarna, synd bara att Siljan Runt missar massa fina backar 😉

    Svart Karin Karlsson

    28 maj, 2011 at 07:28

  2. Tack för överraskningen! Var en skön och sval kväll, passade bra med lite puls för att få upp värmen… Hoppas det blir strålande för er runt Siljan!

    Ken

    29 maj, 2011 at 18:22


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: