Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Välbehövlig men ofrivillig sovmorgon = solo på Färingsö

with 4 comments

Dock var jag inte så speciellt solo ändå under söndagsförmiddagen, för Färingsö kryllade av cyklister på årets kanske finaste cykeldag hittils? Hur som helst så blev det kort-kortpremiär för mig i Sverige i år och den brännan svider lite, lite idag. Det var det värt 😉

Tanken var att kliva upp vid halv 7-snåret för att ta mig ut Brostugan och köra Hofvet-träning. Jag hörde dock aldrig väckarklockan och vaknade först vid 09-tiden. Antar att kroppen och hjärnan behöver lite vila nu, så semestern som är på gång kommer riktigt, riktigt lägligt efter denna otroligt svåra vår.

Välkomnande vy från Nockebybron.

Solo på Färingsö. Bränna på i all hast och stress för att jag inte kunde göra annat. Ta det lugnt ingick inte riktigt i planen när jag blivit ”försenad”. Hejja på Hofvet-klungan och Lasse när de var på väg hem. Bränna vidare och cykla ikapp fler cyklister som tagit sig förbi. Ända ut till Kungsberga och liten repris på min och Edvards mörkerdistans från i vintras.

Tillbaka vid Svartsjö och några färgglada Team Rynkeby-cyklister pockade på intresset, så det blev en snabbfika med Froosh som intag innan det var dags att cykla hemåt den svåraste biten – i ca 10 sekundmeter motvind över fälten, slitigt!

Cykelparkerat var det här. Team Rynkeby för Barncancerfonden.

På hemvägen stötte jag på Kent och Stefan och vi tjattrade lite om Italien-resa och lite allt möjligt.

Kent med Stefan! Kärt återseende.

När jag kom hem var jag rätt slut efter drygt 3 hårda timmar och nästan 10 mil på 2 hjul i blåsten.

Written by Martin SE

2 juli, 2012 den 09:21

Publicerat i Träning / Rundor

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Du körde förbi mig o farsan i den efter den lilla tunneln på ekerövägen. Sprätte i backen o slöade till sen.

  simon

  2 juli, 2012 at 20:30

 2. Å tusan, ja det verkar som att alla var ute på Färingsö i söndags helt enkelt 🙂
  Älskar sprätta i backar och slöa till sen när mina styrkor inte är styrkor längre 😛

  Martin S.

  2 juli, 2012 at 20:49

 3. Hu, de där bilderna från mörkerdistanspasset gjorde mig nästan illamående. Längtar INTE till den årstiden! 😉

  Vilma

  4 juli, 2012 at 10:13

 4. Jag ska sätta upp ljusterapirum här hemma till vintern, och så får trainern vara där framför en tv 🙂

  Martin S.

  4 juli, 2012 at 13:14


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: