Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Framme i San Francisco och Paradise Loop

with one comment

Nu så har min andra del av USA-vistelsen börjat, nämligen San Francisco-biten 🙂

Jag plockade ut hyrcykel (Ridley carbon, lite för stor) och hade tyvärr glömt såväl pedaler som min sadel hemma, WTF. Det löste sig dock finfint ändå och med lite ytterligare meck så började cykeln likna något för mina proportioner. Sedan upptäckte jag att jag också glömt vattenflaskor, så det plockade jag upp hos cykeluthyrningen också. Sedan bar det av!

Paradise Loop är en riktig klassiker för cyklister och det blev min första runda här. Jag kom ut sent, först framåt 16 på eftermiddagen, och var lite rädd för att det skulle hinna bli mörkt innan jag kom hem. Paradise Loop är ca 65 km från centrala San Francisco och solen går ner kl 18 här, så jag fick lägga på ett litet kol. Det märks att senaste veckan har slitit lite på mig, men jag ska nog kunna få ihop denna kropp till något bra denna vecka 😉

Mitt i Paradise.

Givetvis har jag också anlänt till värmebölja i SF som verkligen har visat sig från sin bästa sida. Det blev alltså så här:

22 grader och sol – check. Golden Gate framåt kvällen och i solnedgången – check. Paradise Loop – check. Hoja genom ett mörkt SF på hemvägen – check.

Jag blev lite besviken på att ca 50 av dessa 65 km var ”transport” till loopen som dock var schysst terräng och fina vyer. Vackert och helt tyst så när som på vindens bris. Dessutom var jag helt ensam på vägarna när jag kommit utåt Paradise.

Detta är alltså vy från Golden Gate-bron på kvällskvisten.

Mitt Internet hoppar till & från så det dyker upp nytt på Strava så småningom. Men runt 70 km och 2,5 h fick jag ihop denna första dag. Imorrn väntar uppslutning med ex-Hofvaren Magnus G och en riktigt fet distanstur.

Written by Martin SE

4 november, 2012 den 05:54

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Du verkar må toppen på sadeln där borta. Ska bli kul att läsa mer om dina äventyr.

    Angelica.Ek

    4 november, 2012 at 09:02


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: