Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Vilse i djungeln

leave a comment »

Järva-djungeln, det vill säga.

Pampen, Tomaz och jag slöt upp på lördagsmorgonen för ett ”3-4 h distanspass” med fokus på lugn körning. Det blev knappt 3-4 h och det blev inte så lugnt heller. Det brukar inte vara jag som trissar upp fart, men denna gång var jag nog boven i dramat.. sorry grabbar! Vi fick även sällskap av Stefan som kört med Pampen i Team Conti. Det blev ett fint pass med avslutning på Statoil Järva krog.

Vilse var vi också under passet, vid ett tillfälle. Vi hade lämnat fältet bakom oss, cyklade runt nordost om Järva för att leta efter en väg in som jag kände till. Vi hittade vägen in, bara det att den blev smalare och smalare och ledde till allmän misär, vurpor och till slut springa med cykeln för att ta sig fram. I 10 cm djup snö, med några små vattenhål för att göra det hela lite mer cyclocross-aktigt 😉 När vi var klara var vi tillbaka på vägen där vi hade börjat, fast 50 meter längre bort. 😉 Därefter hittade vi tack och lov enkelt tillbaka in på fältet och kunde snurra tryggt åt Bögs gård-hållet och sedan in till stan.

IMG_7518
Pampen ”slungar”, något vi blivit vana vid på vinterdistans. Effekt: Få upp värmen i kroppen, framför allt benen och fötterna.

IMG_7520
Stefan & Tomaz ifrågasätter om vi verkligen ska in i skogen den väg jag föreslår.

Written by Martin SE

13 januari, 2013 den 13:51

Publicerat i Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: