Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

MTB-distans med Jesper

leave a comment »

2013-12-26 12.17.04
Vackra.

Den som har följt mig under hösten har insett att det bara cyklas MTB här och att det görs med stor glädje och en viss portion mod.

Igår stack Jesper J och jag ut på vad som blev lite av MTB-distans med finfin (eller sanslöst hög) pulskurva.

För min del var det dags att återbesöka Stockby och Grönsta på Lidingö och för Jespers del blev det premiär på några av Lidingös bättre MTB-stigar.

Min form har minst sagt varit på nergång senaste tiden p g a ovanligt mycket otur med sjukdom och på senaste tiden även en del jobb. Egentligen hade jag tänkt att smyga igång träningen lite mer än vad detta blev, men så här över 1,5 dygn senare känns det fortfarande bra i kroppen så ett redigt utepass var nog vad jag behövde!

December. Regnat i 1 vecka. Blött, lerigt, skitigt. Djupa vattenpölar. Inga konstigheter! Jag är tacksam för att kunna cykla på skogsstigar i slutet av december! Lyx så klart och kanonbra träning så det fortsätter jag gärna med 🙂

3 h blev det för min del, Jesper som är elit cyklade lite längre 🙂 Efteråt en redig portion lunchköttfärssås och sedan Annandagstradition med Premier League-fotboll på tv. Kan det bli bättre?

2013-12-26 12.40.00

Strava

Written by Martin SE

27 december, 2013 den 18:32

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: