Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Grusvägsrally x 2

leave a comment »

IMG_5721

Jag har ju smygit igång träningen lite nu och det går helt ok även om det är sjuuukt tungt att kötta med MTB på vattensjuka grusvägar. Mina Conti Mountain King-däck är grymma på att fixa fäste i skogen, men ger desto mer rullmotstånd på annat än stigar 🙂

Så ni kan gissa att jag fick slita lite här om dagen när vi var ett gäng som drog iväg på Lidingöloppsspåret en halvtidig morgon. Jag trodde att jag skulle dö när Pampen, Rolander, Bengt och Jesper (också på MTB) köttade på första kilometrarna. Tack och lov lugnade CX-marodörerna och Jesper ner sig lite och sedan fick jag bara slita relativt mycket i stället 😉

Det var lerigt, fullt med hästskit, blött och så där underbart som det bara kan vara när det regnat i några veckor. Mudfest, med andra ord!

För tre av oss blev det bara ett varv (räckte så för mig!) medan Jesper & Pampen alltså körde ett varv till. Hyfsat starkt.

Idag skulle det ha blivit distans, men annat krävde min uppmärksamhet och jag fick sticka ut efter lunchtid i stället. I bagaget hem fick jag med mig lite mer grusvägsrally, tuuunga branta backar och en redig asfaltsvurpa, den första för i år (jag har bara vurpat i skogen annars 😉 ).

Imorrn nyårsafton är det dags för nya tag.

IMG_5717
Pamp & Bengt.

IMG_5722
Svärmorsdröm Jesper.

IMG_5727
Svärmorsdröm Martin.

Och så några fina från dagens solskensrunda:

IMG_5736 IMG_5742 IMG_5746

Written by Martin SE

30 december, 2013 den 19:00

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: