Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Sista passet innan Kolmårdsbiken

with 6 comments

Sådär, då var sista passet avklarat innan tävlingspremiär i Kolmårdsbiken på lördag. Jag har verkligen känt mig sådär senaste 2 veckorna med flera grejor som inte riktigt stämt. Väldigt ovanligt för mig, så det är nyttigt att prova på med lite motgångar också.

Imorse tog det som vanligt mot att gå upp för morgoncyklingen, men jag var rätt raskt på benen och var till och med lite tidig till samlingen, så jag hann med en kort loop innan Marcus, Peter och jag trampade iväg och in i skogen i den ljumma morgonbrisen. Och som vi trampade.

Det var längesedan jag hade någorlunda flyt på vår slinga, men med fart går ju allt. Och så höll vi på hela morgonen, fart. Tyvärr missade jag att sätta på min Garmin så jag fick inte med hela passet och ingen Strava-slinga att sätta KOM på, men vad gör det en så här skön morgon i glatt sällskap?

Vi rullade även ut på Djurgårns stigar och grusvägar innan det blev frukost på Banérbageriet. Benen kändes bra så jag hoppas på ett gediget lopp på lördag. Några få regnstänk ska vi tydligen få på oss och annars 11 plusgrader, så det kunde ju vara klart värre.

Vi ses på startlinjen på lördag!

2015-04-23-07.08.40

Written by Martin SE

23 april, 2015 den 11:19

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Lycka till

  Angelica.Ek

  23 april, 2015 at 11:53

 2. Ni två är sjukt jobbiga att cykla med.
  Och jag älskar det!

  peterhampus

  23 april, 2015 at 13:06

  • Härligt, dito! Jag drömmer om att hänga av Marcus 🙂

   Martin S.

   23 april, 2015 at 13:26

 3. Haha! Vad är det mitt norra öga skådar? Jag är visst föremål för våta drömmar om att bli avhängd… Jaja, värre kan det väl vara. Är det dags för lite pulshöjande morgonaktiviteter igen snart? mvh /blodigeln

  Marcus Seyffarth

  4 maj, 2015 at 15:19


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: