Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Distans och cykelmeck!

leave a comment »

Efter gårdagens fasoner i Keps Cup så hade jag lite att fixa. Framför allt när jag märkte att mitt växelreglage inte riktigt fungerade.. så idag blev det lugn distans till Cykelhuset i Väsby med Angelica. Det blåste som tusan på vägen ut, det hade vi i stället med oss på vägen hem 🙂

På Cykelhuset fick jag ett nytt reglage, tack för det Roger & Stefan! Jag passade på att beställa ett extra, utifall att..

Väl hemma blev det således lite cykelmeck. Jag passade även på att byta till mitt Innolite-styre och Lizard Skins-handtag som väntat bra länge på att få användas. Blev rätt nice faktiskt, om jag får säga det själv!

Premiärtur snart för att se att grejorna lirar. 🙂

reglage-fore-efter
Före och efter..

2015-04-19-13.36.47
Hej igen, Skålhamra!

2015-04-19 17.00.15
Färgmatchning.

2015-04-19 17.26.31
Har några på lager framöver..

2015-04-19-17.00
Snygga Innolite..

Written by Martin SE

19 april, 2015 den 16:45

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: