Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Veckan i kort

leave a comment »

Lite glest mellan bloggposterna nu kanske, men också glest mellan träningspassen för mig p g a segdragna förkylningen. Jag har i alla fall rullat en del cykel denna vecka och det går åt rätt håll!

I onsdags ställde jag och Angelica upp som modeller tillsammans med några till, för att fota produktbilder till Mabs, som har fina kompressionsstrumpor och annat trevligt! Det blev ett gäng kanonbilder i hällregnet i Grönsta. Skoj!

Efteråt fick vi en goodie bag med massa nyttigheter – kompressionstrumpor, liniment och DNA-tester att göra. Tack för det! Ser fram mot bilderna 🙂

11011888_10153285503337673_4465111551722449206_n
Foto: Anja Kullberg

2015-05-15 19.57.01
Sköna och fina kompressionsstrumpor från Mabs!

2015-05-16 13.39.01
En välfylld goodie bag! Tack 🙂

I torsdags kväll blev det ett litet stigletarpass på Djurgårn och visst hittade vi några roliga stigar! När Angelica skulle köra intervaller sedan, rullade jag bara hem. Inget sånt riktigt än för mig.

Fredag och vi skulle till Rönninge på lunch. Perfekt för lite lugn distans alltså. Det blev LSD på mestadels cykelbanorna, som är helt katastrofala. Grus, potthål, grenar, träd, löv, cykelbanor som slutar tvärt. Där det inte fanns cykelbana, cyklade vi på vägen. Förbi Bornsjön fick vi njuta av flera riktigt bra omkörningar vid möte. Vid en av dem fick vi långfingret av mötande bilist. Två till bilister körde om oss i alldeles för hög fart med kanske 10 cm till våra styren. Vi kom fram oskadda och vi kom även hem oskadda..

Lördag och vi passade på att sticka ut på eftermiddagen, eftersom vädret var så bra. Jag var sugen på Grönsta medsols och fick med mig Angelica. En liten bit in möter vi lagkompis Marcus, så vi kör Grönsta medsols och som vanligt rensar vi stigarna från trädstammar, grenar, stenbumlingar och annat skoj någon lägger ut. Kul i alla fall att köra på hemmastigarna igen!

2015-05-16 15.10.37
Helt vanligt pass på hemmastigarna = mängder med bråte på stigarna.

2015-05-16 15.27.51

Idag söndag är det ju onekligen dåligt väder och vi har lite hemmaprojekt, så det blev bredspackling i köket och nu dagens Giro-etapp på tv:n.

Veckan som kommer hoppas jag på att cykla lite mer och höja intensiteten något. Nästa tävling är Långa Lugnet 30 maj. Det är ju en bit dit, så jag hoppas på att kunna komma tillbaka i någon slags form till dess!

Written by Martin SE

17 maj, 2015 den 14:26

Publicerat i Övrigt

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: