Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

I väntan på polska bergen

leave a comment »

Jag har gått ner i träningsmängd inför Sudety MTB Challenge, som hägrar i horisonten. Ett sjudagars etapplopp på MTB i polska/tjeckiska bergen i Sudety. En prolog följt av 6 st långlopp på 60-80 km och vardera på kring 2000 höjdmetrar. Jo men tjena! Jag räknar med 4-5 h i sadeln varje dag.

Räkna med att jag rapporterar därifrån.

Veckan som gick – inte riktigt enligt plan. Tanken var att få till ett distanspass i början på veckan, men jag kände mig krasslig, vilket inte är helt ovanligt senaste tiden. Inställt pass.

Jag kom ut lite under veckan ändå, även om jag inte fick till fantastiska pass så var det i alla fall något. Bjuder på bilder från Ekerö/Slagsta och Stora Skuggan. Inte helt dumt. 🙂

Sist men inte minst – grattis till alla som tog medaljer och deltog i MTB-SM i Isaberg. Kanonarr med en grym bana som finns kvar att köra på framöver! Jag var sugen så klart, men i år har jag lite andra mål.

2015-07-15-21.54 2015-07-19-12.54.06

Written by Martin SE

20 juli, 2015 den 10:56

Publicerat i Övrigt, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: