Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

MTB-helg i Högbo väntar

leave a comment »

Min tävlingslust på MTB är enorm och jag vill verkligen köra nu för fullt i slutet av MTB-säsongen. Tyvärr så vill kroppen inte det lika mycket, då jag dragit på mig en förkylning efter förra helgens Hammarby Hill.

Tanken var att ställa upp i XC-cupen i Högbo denna helg och sedan köra Högbobiken långlopp med. Men förnuftet tar över igen och jag har ställt in tävlingarna denna helg. Däremot är jag här uppe i Högbo ändå och kommer passa på att köra de fina MTB-lederna som anlagts.

Räkna med att det kommer bilder och recensioner.

mtb_skyltar

Written by Martin SE

18 september, 2015 den 22:17

Publicerat i Övrigt

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: