Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Keps Cup Rönninge – finalen

with 2 comments

FB_IMG_1460898603641

Fokuserad.. Foto: Johan Flodström

Sista Keps-deltävlingen, det har varit sjukt kul och så blev det även idag.

När vi passerade Kungens Kurva på väg mot Rönninge, absolut hällregnade det. Fy tusan. Vi hade en och annan som föredrog att vara hemma i stället för att trampa Keps Cup. Men när vi var framme, hade det slutat regna, och i skogen var det bra underlag!

Jag får en hygglig start igen, men slingriga grusvägar är inte min tekopp när jag har knappa 1,3 bar i däcken, som gjort för teknisk stig i blöt skog. Jag kör upp mig efter första varvet och håller min position, fjärdeplats, hela vägen. En bit in på andra varvet kommer LCK-Marcus med bra fart och han kör faktiskt in på en andraplats idag, grymt! Marcus körde också upp sig till en andraplats i totalen i H40. Inte konstigt med tanke på hans kapacitet. Grattis!

Flera varv ligger jag med en H40 som är stark på gruset, men svag på stigarna. Och så junior-Dennis, som gör bra ifrån sig och vinner totalen i sin klass. Vi är jämna. På deras slutvarv låter jag dem köra ifrån, innan jag går ut på mitt sista varv.

Sista varvet är ensamt. Det ekar i skogen 😉 Jag försöker hålla intensiteten, men börjar bli trött, och utan hejaropen från publiken så blir det lite som det blir. Jag behåller min plats enkelt och kör också upp mig till en tredjeplats i totalen i H30.

Från Lidingö CK hade vi även Martin B, som trampade runt fint i HSport.

Tack Rönninge MTB för en grymt fin Keps-bana, ny favorit för i år kanske! Solen lyste på oss och allt var frid och fröjd.

Knappt 11 månader kvar till nästa års Keps.

Strava

output_cEfMa4
Undertecknad. Fotosekvens: Angelica Ek

output_Nnq7ha
Marcus Seyffarth här. Fotosekvens: Angelica Ek

output_YvzLEk
Undertecknad. Fotosekvens: Angelica Ek

FB_IMG_1460901120069

Blicken långt fram vid varvning. Foto: Johan Flodström

Written by Martin SE

17 april, 2016 den 15:22

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gött. Bra jobbat allihop.

    Kålle

    17 april, 2016 at 18:23


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: