Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Hänt i veckan

leave a comment »

Ibland blir det inte riktigt som tänkt. Förra veckan blev dock rätt bra ändå!

Benen var slitna några dagar efter Lida Loop. Då passar det bra med lite mer landsväg, så det blev ett lugnt, lugnt pass tidigare i veckan med sambon och på torsdagsmorgon desto snabbare med Li Peloton-konstellationen. Trevligt nöta lvg på så gott som bilfria vägar! Däremellan blev det ett grusbetonat MTB-pass med klubbkamrater i LCK, med hygglig fart stundtals.

Till helgen var planen långpass på 4 h. Lördagens väder lockade ju knappast och söndagen bjöd på att packa upp i nya köket och slänga saker på tippen i stället. Jag kom ändå ut på en kortare MTB-tur på kända stigar på Lidingö. Snorhalt på sina ställen efter lördagens regn som aldrig ville sluta. Jag passade på att försöka köra snabbt i lite ovana förhållanden och det gick ju rätt fint med några KOMs.

Äntligen har jag fått min nya 34-klinga och monterat på MTB:n. Känns som viss skillnad i kvalité mot förra, något slitna framklingan.. 🙂 För den som undrar behöver man nog inte köra 500 mil MTB på samma framklinga. De sista 100 milen börjar den klingan nämlingen att tappa kedjan och annat spännande. 😉

Denna vecka är det anmälan till Ränneslättsturen som gäller. Sista föranmälan i morgon tisdag.

20160616_072805IMG_2992

20160619_205154

Tar det till nya nivåer! Narrow/narrow-klinga.

Written by Martin SE

20 juni, 2016 den 08:38

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: