Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Modiga och duktiga cyklister på Sports Heart Camp

with one comment


Riktigt grymma förmågor cyklar utför. Det är betydligt brantare än det ser ut..

OK, det är så otroligt imponerande hur våra ungdomar på Sports Heart Camp suger åt sig allt de hör och ser och kör järnet i skogen och på övningarna. Det som i början på veckan verkade svårt, är nu närmast lekande lätt. Våra barn flyttar fram sina gränser hela tiden.

Idag mer fokus på balans och inte minst mountainbike uppför och utför i stökigare terräng. En och annan skråma – det är klart och det hör till – men med några försök så går allt. Övning ger färdighet..

På lunchrasten idag serverades supergoda fiskpinnar med kall sås och resten av lunchrasten spenderade vi utan cyklar – med att köra Segway, spela gigantisk foosball med oss själva som spelare, med mera med mera. Kul med aktivitetsfält och inte minst också XXL som ställer upp med coola cyklar och en bana att öva sina färdigheter på.

Eftermiddagen bjöd mestadels på branta hällar, eller stup, som våra barn sa. Det är helt galet att nioåringar slänger sig utför rätt branta partier till synes utan ansträngning. Men det är klart, man får öva, titta på spårval och släppa loss.

Ytterligare en fin dag på campen, helt enkelt.

20170802_122348

MTB-cyklist på Segway.. två hjul det med!

20622790_10209905487177444_544896690_o

Groupie med två ledare och två av tjejerna. Foto: Andreas Widell

20170802_074841

Fin pendlarmorgon från Lidingö till Ingarö i morse med..

Written by Martin SE

2 augusti, 2017 den 19:33

Publicerat i Sports Heart 2017

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: