Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Pang på i Högbo

leave a comment »

Till slut fick jag till lite fin åkning i Högbo! Ärligt talat så är jag just nu mer inne på roliga bike parks med flowstigar än renodlad XC, men renodlad XC är ju så sjukt kul det med, speciellt en sådan här magisk sommarkväll!

Lagom svalt i luften, sol, inga cyklister i spåren – bara att ösa på favoritstigarna Maja och Lollan. Jag cyklade även svarta Kemi, kanske aningens roligare nu än när jag cyklade den för första gången för några år sedan och inte visste hur svart ”svart” var.

Fin kväll på stökiga Kemi!

Det blev till och med PB på Maja och Kemi, lite konstigt då jag tappade kedjan tidigt på Maja och stannade till på Kemi för fotografering och även messade lite på en grusväg.. är det banorna som blivit mer lättåkta eller är det bara jag som trampat långsamt tidigare år? I kväll vred jag ur trasan lite åtminstone men jag har svårt att tänka mig att jag är i någon form. Får testa hemmabanorna snart och se vad som händer..

Högbo tycker jag nästan alltid levererar. Dagtid under sommaren kan det vara lite väl mycket cyklister på lederna närmast parkeringen, men ju längre bort och närmare svart man kommer, desto bättre. Bäst kanske ändå Högbo MTB-banan är (alltså MTB-loppet), men den har jag inte cyklat på länge nu. Blir nog dags att prova den igen 🙂

Strava

Written by Martin SE

20 juli, 2021 den 20:03

Publicerat i MTB, Träning / Rundor

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: