Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Vive le Tour

with 2 comments

Så är det äntligen dags för Tour de France och ett nytt spektakel som är så kul att återkomma till varje sommar. Att vi är ett gäng ivriga fans som kan sitta inne varje dag och se upplösningen på etapp efter etapp till rösterna av Vacchi & Adamsson, det är inte alla som förstår det. Men har man väl insett magin med TdF och Sveriges bästa sportkommentatorer så är det svårt att låta bli.

Eurosport sänder som vanligt över 80 timmar cykel under juli. Det tackar vi för!

Vad gäller själva loppet då så är den klara favoriten Sky:s Bradley Wiggins. Han har dock minst sagt namnkunnig konkurrens i alltid lika starke Cadel Evans (fjolårsvinnaren) och i år har även kanadensaren Ryder Hesjedal seglat upp som en av favoriterna efter ett kanon-Giro.

Personligen tror jag faktiskt stort på Wiggins och att Sky kommer att dominera. Wiggins, som jag ju sett tidigare i år, har haft en riktigt fin säsong hittils och en vinst i Touren är precis vad hans och Skys satsning gått ut på senaste åren.

Nu ska jag skynda iväg till närmsta affär och handla en cykeltidning för att lusläsa allt inför Tour-starten. 😉

Låt spektaklet börja!

Written by Martin SE

29 juni, 2012 den 13:10

Publicerat i Tour de France

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Härligt !!! Tyvärr får jag själv nöja mig med eventuella sammandrag o repriser på kvällarna då jag jobbar o inte har tv på kontoret ( finns i konf.rummet men där har jag ju inte mina datorer…).Häpp

  Anna

  Anna Johansson

  30 juni, 2012 at 14:08

 2. Men man kan ju skaffa Eurosport Player! 😉

  Martin S.

  30 juni, 2012 at 14:54


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: