Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Red Bull-sponsring – och tisdagen som gjorde att jag inte kan gå

with 6 comments

Japp, det stämmer. Jag kan inte gå. Det gör vansinnigt ont i vänsterfoten efter gårdagskvällen, så ont att jag inte kan stödja på foten. Det är hårt på tisdagsträningarna på Lidingö 😉

Det började på vägen hem från jobbet när jag blir tvungen att parera en tappad vevarm (!), det gick helt ok och jag kunde så småningom cykla vidare hem i lugn takt på CX:en. Lite omtumlad, men inte mer än att det bara var att byta om, byta cykel och ge sig iväg för tisdagsträning med Fredrikshof. Angelica har semester så hon hängde på också!

Samtliga foton från kvällen här

Erik S & Joakim Z i täten uppför klassiska Abborrbacken

Väl där så delar vi in oss i grupper och jag har på förhand bestämt mig för att ta mellangrupp denna dag. Det gör min PT glad och mig med att ta det lite lugnare mellanåt. Jag och Erik S ledde gruppen uppför och nerför backar på Lidingö och ut mot Djurgårn lite senare på kvällen.

Håkan och Erik S

Vi hinner precis stanna vid Värtan för att köra genomgång av spurter på Piren och jag känner hur min vänsterfot börjar göra ont samtidigt som jag står och försöker instruera. Tänker inte mer på det och när Red Bull-bilen stannar till vid oss så blir vi extra glada när 2 tjejer ger oss en varsin Red Bull att smutta på 🙂 Välkommen paus och välkommet inslag i träningen 😉

När du får oväntat besök? Red Bull-sponsring!

Jag har spelat mycket fotboll på Gärdet under somrarna och det är faktiskt så att Red Bull kommit dit ett antal gånger och gett oss dricka att svalka oss med. Men det här var första gången jag var med om att cyklister fick det! Inte illa!

Red Bull-tjejerna var lika glada som vi 🙂

Nöjda miner var det här.

Vi fortsätter runt Djurgårn och det känns inte så mycket i foten. Efter avslutad träning smäller det dock till rejält. Jag får så otroligt ont när jag belastar foten att det inte ens finns någon tanke på att försöka gå. Lite tigerbalsam och Voltaren på det med hopp om att det onda skulle gå över under natten – men istället har det förvärrats.

Djurgårn runt, här Blockhusudden.

Så nu är nästa stopp Gärdets Vårdcentral, hur jag nu tar mig dit.

Trots lugnt tisdagspass för mig slutade det ändå så här. Hur ska det då gå när det är dags att ta i på riktigt igen??

Hoppas att alla andra som var med under tisdagspasset klarade sig bättre. Peter Hampus MTB-grupp från igår verkar i alla fall haft kul trots lite blodsutgjutelse!

Written by Martin SE

8 augusti, 2012 den 08:33

Publicerat i Träning / Rundor

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den där Redbullbilen har fått upp ögonen för oss tror jag.
  Olle och jag fick langning för ett tag sedan på väg hem från en träning.
  Kändes lite ”tour de Francecoolt” att glida upp jämsides med bilen och få langning i farten. Mer än tre burkar fick jag dick inte med mig. Imponerande hur lagens vattenbärare lyckas lasta sig fulla med förnödenheter som sedan distribueras i farten.

  Peter

  8 augusti, 2012 at 08:47

 2. Det är väl inte första gången du tappar vevarmar? Du investera i lite Loctite 😉 Hoppas att du kryar på dig snabbt!

  Jonas R

  8 augusti, 2012 at 09:07

  • Ja, jag fattar inte detta med mina vevarmar. Men jag antar man får skylla sig själv så småningom när man inte har en låsring på plats 🙂

   Martin S.

   8 augusti, 2012 at 11:03

 3. Trist med foten, hoppas det snabbt går över! Tufft och skönt pass, tackar och bockar för teamwork + sällskapet.
  Snyggt jobb med dataredigeringen av bilderna dessutom, ser ju ut som jag är först flera gånger…;-)

  Erik S

  Erik Stjernström

  8 augusti, 2012 at 16:13

 4. […] blev en aktiv månad för mig, med många fina träningspass. Här är ett urval: Rimbo-rundan, tisdagsintervaller, mera intervaller, en galen kvällstur med Lars-Erik och Gåshaga Boyz, och så årets bästa dag […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: