Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Kort och hårt

with one comment

Tisdag. Lidingö. Snabbgrupp. Lars-Erik som leder. Kort och hårt. Öka i backarna. Återhämta utför.

Lite annorlunda upplägg helt enkelt, men likväl ett bra om än halvt hysteriskt träningspass. Jag har sett fram mot lite fartträning, med uppskruvat tempo, så att man går på rött. Igår såg ledarkollegan Lars-Erik till att jag och resten av gruppen fick den fartträning vi behövde och jag suktat efter.

För mig blev det en liten boost inför helgens KM-tävlingar. Också ett litet besked att kroppen fungerar trots att jag känt mig hängig till och från senaste 2 veckorna. Nu är det bara att hoppas att benen är med mig i helgen också.

Tack Gåshaga Boys för gästspel och lek, tack övriga för passet!

Frågor på detta? Angelica och Peter.

 

Written by Martin SE

29 augusti, 2012 den 14:03

Publicerat i Träning / Rundor

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] många fina träningspass. Här är ett urval: Rimbo-rundan, tisdagsintervaller, mera intervaller, en galen kvällstur med Lars-Erik och Gåshaga Boyz, och så årets bästa dag vädermässigt – en solorunda i […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: