Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Fiskartorpet TT och utegym

leave a comment »

Trots att det egentligen är min ”hemmabana” så sker det inte så ofta att jag kör Fiskartorpet TT. Men ikväll när jag velade mellan landsvägscykeln och MTB:n så blev det till slut MTB:n mot Fiskartorpet.

I Fiskartorpet skulle jag säga att det finns två lite svårare passager – uppförsbacken med rötter och stenar på sjösidan och trappen. Jag övade på trappen tills jag fixade den 70 % av gångerna. Sedan brände jag runt 3 varv.

På varje jäkla varv fick jag lov att klicka ur i den där lite mer tekniska uppförsbacken på sjösidan. Jag har fixat den massa gånger förut, men inte idag. Det lär väl gå med lite mer fart och övning..

Trots detta lyckades jag slå pers 2 ggr ikväll, trots att jag också slog av på takten när Strava-segmentet fortsätter 20 m till.

Kroppen är inte heller helt med mig sedan Finnmarksturen, mitt ryggslut är rätt slut, vilket kändes rätt hårt på andra och tredje varvet.

Det finns minst 1 minut att hämta, mot SUB 9 åtminstone på Fiskartorpet.

Väl hemma på Gärdet drog jag förbi utegymmet och körde lite överkropp. Det passar väl bra inför helgen då jag ska flytta lite möbler 🙂

2014-08-14-19.17.36 2014-08-14-19.17 2014-08-14-19.19

Written by Martin SE

14 augusti, 2014 den 18:40

Publicerat i MTB

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: