Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Keps Cup Ursvik

with 4 comments

Äntligen helg och avslutande deltävlingarna i Keps Cup. Idag Ursvik. Tyvärr har varken fokus eller kroppen riktigt varit med mig denna vecka och så vart det även idag.

Vid start kan jag inte klicka i med mina leriga clips (jag vet, dåligt..) och 20-talet tar sig förbi. Sedan är det bara att köa vid de knöligare partierna innan jag kunde börja gasa ikapp placeringar. Efter en liten stund har jag min främste konkurrent Andreas precis framför, med en gubbe mellan. Jag känner att benen är skapliga ändå och ligger kvar där en stund. I en lerig utförslöpa så tar jag dock fel spår och åker in i ett träd och klotar. Snabbt upp igen och köra genom oceanen av väta på vägen nedanför. Där ser jag ingenting för jag har såklart glasögon på mig och det bara sprutar runt omkring mig. Några tar sig om och vid varvning slänger jag ifrån mig glasögonen och en vänlig själ sätter fast dem på min ryggsäck (tack!). Pang på och börja köra ikapp igen.

Andra varvet rullar på hyggligt, med en del köande. Detta blir ändå mitt snabbaste varv. På tredje varvet trampar jag ikapp och om några stycken på banan. Dock missar jag en kort spång som är minst sagt hal och framhjulet sticker iväg och jag kalasvurpar. Resultat: ömt knä, ryggont och en krossad mobil, visar det sig senare. Jag tar mig upp och rullar varvet ut till mål och kliver av, ett varv för tidigt. Ingen idé att fortsätta ur fokus med rätt ont, trots en bra plats i Keps Cup-sammandraget. Det kommer en säsong nu 🙂

Sedan blev det rulla hem via fika i Bergshamra och sedan mobilreparatören.

Tack Järfälla CK för ett bra arr med strålande väder!

Tyvärr har jag inga bilder alls från idag.

Strava

Written by Martin SE

18 april, 2015 den 14:55

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tack själv. Snygga nya lidingökläder. Var rädd om Mobilen nästa gång. Bilder kommer…/ Rojjan Järfälla Ck

  Roger Nell

  18 april, 2015 at 17:46

 2. Siken skit!

  Hoppas du kan köra kepsen i rönninge idag så du får en fin placering i totalen.

  //Andreas

  Andreas

  19 april, 2015 at 06:28

  • Tyvärr rök en bit av växelreglaget så ingen keps för mig idag 😦 lycka till!

   Martin S.

   19 april, 2015 at 07:40

 3. […] mål för dagen är att ha kul och att inte vurpa. Förra året gjorde jag en kalasvurpa och DNF:ade. Det har jag inte lust med […]


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: