Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Sudety etapp 4 – kort & hårt

leave a comment »

martin-s-sudety-stage-3

Ny etapp, nya tag. Veckans kortaste, men icke desto mindre tuff för det.

Idag fick vi mer av det vi har blivit vana vid här nere – vansinnigt branta backar att endast gå uppför, breda grusvägar och stökiga utförskörningar. Så inget nytt där. Däremot hade vädermakterna och arrangören kryddat till det extra fint med oröjd skog i utförskörningarna på sina ställen, vilket hade effekten att det låg tjocka och många grenar överallt, utöver de stora stenblocken att akta sig för. Tänk kalhygge som inte är rensat på grenar. Spännande, milt sagt! Jag passade även på att klota i den sista av dessa oröjda backar och nu har jag svårt att trampa med ena benet, men det ska nog gå det med sista dagarna här nere.

Etappen på Strava

Häftigast idag: den 30 m höga viadukten vi cyklade över och den magiska, flowiga singletracken med vallgrav på båda sidor uppe vid fortet.

20150730_111304
Foto: Hasse Hofmann

Inatt bor vi även i en svit på hotellet, med bubbelpool och allt. Hotellet har även en av de bästa soppor jag ätit, med rödbetor som bas. Tre skålar blev det och sedan varmrätt på det.

Idag var det endast Kjell WJ som hade oflyt med bakväxelhaveri och frampunktering. Ska bli spännande att se vad mekservicen hittar på åt honom, med tanke på deras tidigare vilda lösningar 🙂

Endast två etapper kvar!

Written by Martin SE

30 juli, 2015 den 18:48

Publicerat i Resor, Sudety MTB Challenge

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: