Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

uvex – nytt samarbete

leave a comment »

Jag har sedan några veckor tillbaka kört i uvex-hjälm och uvex-glasögon. Detta tack vare ett samarbete med Sportbutikonline, som är officiell uvex-partner.

Hjälmen, uvex race 5, är den lättaste och kanske skönaste jag cyklat med. Väldigt smidig hjälm med bra knäppning. Du märker knappt att du har hjälmen på dig. Den har många inställningsmöjligheter och kommer i tre olika färger: vitt, silver/grön samt svart.

Glasögonen, uvex sportstyle 710 vm, var jag skeptisk till första gången jag satte på mig dem – jag såg för mycket av undre skalmen, tyckte jag. Ut och testa och till min belåtelse fungerade de riktigt, riktigt bra! Det är en specifik MTB-lins som varierar ljusförhållandet på ett bra sätt. Jag ser allt jag behöver i skogen oavsett om det är strålande sol, mulet eller lite regn. Dessa finns i vitt eller svart.

Överlag är jag mycket nöjd med hjälmen och glasögonen, och tackar Sportbutikonline samt uvex för förtroendet. Att grejorna syns bra är ju inte helt fel det med. 😉

uvex-helmet-eyewear20170610_1716384A9A6473

20170603_104847

Written by Martin SE

14 juni, 2017 den 13:26

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: