Bra cykling

Martin Söderlund Ek för Lidingö CK på MTB och landsväg.

Premiär långloppscup Billinge!

leave a comment »

Äntligen! I morgon är det långloppspremiär i cupen i och med långa och fina Billingeracet. Ett race jag väntat på att få cykla. 2013 var jag åskådare. 2014 hade jag börjat cykla MTB, men min Billinge-partner blev sjuk och jag kom inte ner. 2015 var jag själv sjuk. 2016 är då det gäller!

Jag kan inte påstå att jag är i någon vidare form och benen känns halvmosiga efter flygturer, cykelturer, dålig sömn och annat skoj denna vecka. Men jag ska göra mitt bästa och framför allt ha roligt!

Vi blir ett stort gäng som bor uppe på Billingeberget. Jag blir ensam från Lidingö CK till start. Får försöka köra för flera!

Vädermässigt ser det ut att bli växlande molnighet och låga 6 plusgrader (!).

I morgon kl 11 bär det av uppför i startbacken till Billingeberget. Det ser jag verkligen fram mot!

img_0784

Bild från elitklungan 2013.

Written by Martin SE

13 maj, 2016 den 13:06

Publicerat i Övrigt

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: